Amazon.....een dikke ;-)
Allerlei moois · 15. februari 2022
Ouwe troep zeggen sommigen. Maar wat weten die nou? Het is wel net zo als met de 850, je moet er gewoon de juiste aandacht aan geven en het nodige budget in steken. Wie kort door de bocht gaat of voor weinig op de eerste rang wilt zitten gaat uiteindelijk meer uitgeven dan gedacht of gehoopt. Ze staan te koop voor rond de 10 in een redelijke staat maar ach...daar begint het. En dat wisten wij natuurlijk ook wel. Deze hebben we laten opbouwen door een kenner die een beetje begreep hoe wij werken.

vragen per mail onbeantwoord?
Algemene berichten · 27. december 2021
Te veel mails komen er binnen bij BTC. We schamen ons diep als je (nog) geen antwoord hebt gekregen. De keerzijde van veel bekendheid krijgen is aandacht via o.a. de mail. Het is niet te doen om iedereen te woord te staan en dat doet enerzijds zeer en anderzijds is het noodzakelijk om de zeer gewaardeerde aandacht (en prachtige lovende woorden) te beantwoorden. Wat te doen? Iemand aannemen op administratie en de prijzen omhoog gooien? Of meer terug mailen en minder sleutelen?

Inspecties en diagnoses stellen
Algemene berichten · 01. september 2021
Om een goed beeld te krijgen van je 850 of als je een geluidje, hikje, kraakje, trillinkje, rammeltje of wat dan ook niet opgelost krijgt is het tijd voor een inspectie of diagnose. We doen beiden op donderdagen op 2 momenten, 13:00 en 15:00 Om een beeld te krijgen van wat je kunt verwachten en hoe je daar een afspraak voor kunt maken is deze blog.

Ingenieur autotechniek
Algemene berichten · 31. juli 2021
Na 4 jaar studeren en BTC-Volvo in de lucht houden is het dan zover. Jr mag zich ingenieur noemen in de autotechniek met als specialisatie Vehicle Electronics & Control (VEC) De opleiding Automotive Engineering aan de HAN (University of Applied Sciences) was in ieder geval onder de indruk van zijn prestaties want hij heeft meteen een baan gekregen als docent aan de HAN. Uiteraard in deeltijd want BTC heeft de grootste liefde. Wat de gevolgen zijn voor BTC? Lees maar verder.

Volvo 66
Allerlei moois · 01. juli 2021
Zo weggereden uit het safari park? Met een geschiedenis van wonen en werken in Afrika konden we dit Volvootje niet laten staan. De zoektocht naar een Volvo 66 was al gestart toen deze ineens op ons pad kwam. In een impuls besloten om dit opvallende karretje over te nemen en wie weet houden we deze zo. Of dat gaat lukken met onze voorliefde voor origineel? Kijk maar eens regelmatig even mee de komende tijden. Zoals zo vaak....de tijd zal het leren ;-)

De rode 245
Allerlei moois · 01. mei 2021
Soms moet je gewoon geduld hebben. Junior wilde al langer een 245 "die lekker smoelt" En aangezien wij te druk zijn met al die 850 / V70's ontbreekt het ons aan de tijd om een auto voor ons zelf te bouwen en te pimpen. Dan moet je wachten totdat het voorbij komt. Zo gezegd zo gedaan zo gebeurd. Verlaagd en gepimpt met spoilers en knoppen en metertjes maar vooral dat Renault Clio dak ;-) Bah vies woord gebruikt maar wel een leuk dak.

Volvo drive magazine
Wat mag een T-5R kosten? · 12. april 2021
Met gepaste trots en vol enthousiasme melden we dat BTC-Volvo maar liefst 14 pagina's breed in Volvo Drive Magazine staat. We vinden het een hele eer voor zoveel aandacht en tot onze verrassing ook nog eens in het jubileum nummer. Paul en Aart van VDM enorm bedankt! Wil je weten hoe wij werken? Lees het artikel!

Volvo 244 GLE 2.3 AUT 1982 "flatnose"
Allerlei moois · 18. december 2020
We krijgen wel eens vragen over "die lichtblauwe" auto op onze webpagina "over ons". Het is duidelijk dat het geen 850 is waar vader en zoon zich lachend over buigen. Klopt! Het is onze boot. Althans, zo ervaar je de Volvo 244 uit 1982 in vergelijk met een strakke T-5R. Een heerlijke cruiser in vol zwart leer met een soepele automaat. Nostalgisch robuust en tevens soortgelijk aan de eerste auto van Senior in 1987. Je eerste liefde vergeet je nooit......

Corona drukte
Allerlei moois · 18. december 2020
Wat voor velen een "mindere tijd" is zijn er uiteraard ook andere kanten aan corona. Restaurants en kroegen en festivals ten spijt floreren de keuken, badkamer en doe het zelf zaken. En hoe zit dat met BTC Volvo? Ach, kijk eens naar die prachtige bloemen en het welig groeiende gras rond en onder deze laserblue..... het lijkt rustig maar schijn bedriegt!

Wat mag een T-5R kosten? · 18. november 2020
Een veelgestelde vraag waar de meningen nogal over uiteenlopen: Wat mag een T-5R nou eigenlijk kosten? Volgens de aanbieders op auto sites kan het alle kanten op. Van 5K tot boven de 40K en het zou me niet verbazen als het nog gekker gaat worden. Maar het echte antwoord weet iedereen eigenlijk al lang.

Meer weergeven