· 

Corona drukte

Meteen nadat de eerste lock down (Mrt 2020) was aangekondigd melden diverse klanten zich meteen om ons te ondersteunen en hun auto voor een leuke upgrade te brengen.

Van harte welkom! We konden in alle rust en met alle tijd heel wat auto's aanpakken. Voordeel van de corona tijd: geen bezoekers op zaterdag, geen klein werk en geen klanten.

 

Klinkt raar? 

Ja en nee.

 

Het gaf ons de gelegenheid ruimte te maken voor het aanpakken van auto's die niet van ons zijn. Liefhebbers die hun bolide jaren geleden elders aangeschaft en onderhouden hebben die nu een grote aanpak wensten om het geheel weer terug te brengen naar..... tsja, naar wat men wilde. Origineel, of goed, of als nieuw, of..... de portemonnee bepaald en die bleek mede door de corona crisis goed gevuld te zijn. Het andere gevolg van: geen restaurants, geen vliegvakanties, geen weekendjes weg in een hotel. 

 

Het heeft ons ook weer op prettige wijze met de neus op de feiten gedrukt. 

Er is werkelijk een enorme kring met liefhebbers van deze iconen en restauraties staan al ingepland tot halverwege 2021. Niet te vergeten al die telefoontjes van die thuiswerkers die nu tijd hadden om het internet af te struinen en ineens BTC Volvo "ontdekten". We hadden het er lekker druk mee.

Ons plan was sowieso om na de zomer 2021 pas echt* te beginnen met BTC Volvo doordat Jr zich dan ingenieur mag noemen in de autotechniek. Studie is nu dus bijna afgerond en daarna is er veel meer tijd om in de auto's te stoppen. En er is animo genoeg zo is gebleken. 

*(ja dat was het plan 4 jaar geleden alvorens Jr besloot weer te gaan studeren ;-) 

 

U raadt het al. 

Wij hebben ondanks corona lock down 1 en 2 prachtig veel werk en "binnenkort" mag en kan er nog meer bij.

Komen we misschien in 2021 van het imago af dat bij BTC alles wel heel goed is maar ook lang duurt ;-)

Of toch niet?

 

Zegt u het maar, wij blijven met het oog van een liefhebber, met de tijd van een verzamelaar en met de kwaliteit van een ambachtsman in alle rust genieten van ons werk.

Dat is toch wat je wilt?