Allerlei moois

Volvo 244 GLE 2.3 AUT 1982 "flatnose"
Allerlei moois · 18. december 2020
We krijgen wel eens vragen over "die lichtblauwe" auto op onze webpagina "over ons". Het is duidelijk dat het geen 850 is waar vader en zoon zich lachend over buigen. Klopt! Het is onze boot. Althans, zo ervaar je de Volvo 244 uit 1982 in vergelijk met een strakke T-5R. Een heerlijke cruiser in vol zwart leer met een soepele automaat. Nostalgisch robuust en tevens soortgelijk aan de eerste auto van Senior in 1987. Je eerste liefde vergeet je nooit......

Corona drukte
Allerlei moois · 18. december 2020
Wat voor velen een "mindere tijd" is zijn er uiteraard ook andere kanten aan corona. Restaurants en kroegen en festivals ten spijt floreren de keuken, badkamer en doe het zelf zaken. En hoe zit dat met BTC Volvo? Ach, kijk eens naar die prachtige bloemen en het welig groeiende gras rond en onder deze laserblue..... het lijkt rustig maar schijn bedriegt!

Allerlei moois · 13. februari 2020
Voor velen is het rijden met de Volvo 850 T-5R een soort van uitlaatklep. Dat is niet verwonderlijk als je begrijpt hoeveel karakteristieke uitstraling het model heeft en welke liefde er in die oude vierkante bolide zit. Door zelf ook eens mee te sleutelen in het traject van opbouwen of een klus gezamenlijk aan te pakken in fase 2 of fase 3 (Hemeltje vernieuwen o.i.d.) krijg je echt een binding met je auto. En op een zaterdag staan er een stuk of 10 bij elkaar dan gaat de liefde x 2.

Allerlei moois · 01. september 2019
Je leest het wel vaker in advertenties; "barn find" Dan moet het wel iets unieks zijn, oud, vergeten, weggeroest (?) meer dan 80 jaar oud, inclusief een nest kippen eieren, drie cm stof en vogelpoep die door de laklaag heen is gerot, toch?