· 

Volvo drive magazine

Je zult even contact moeten opnemen met Volvo Drive Magazine om het hele stuk in 14 pagina's te kunnen zien en lezen, of je download het digitaal, of je neemt ook een abonnement op dit pracht blad, of je rijdt naar de Volvo dealer en vraagt of je even aan de koffietafel mag zitten lezen.

 

Hoe je het ook doet...wij zijn er blij mee om op deze wijze toch ook een stukje erkenning te ontvangen voor een uit de hand gelopen hobby. Misschien leerde Volvo Drive Magazine ons wel dat het toch iets groter en professioneler is dan wij zelf soms denken... maar goed, laten we vooral proberen het bescheiden te houden en de passie en liefde voor de Volvo te blijven delen met anderen.

Veel lees plezier!

Met grote dank aan Paul een Aart!                             

 

 

www.volvodrivemagazine.nl