Therapeutisch sleutelen

Therapeutisch sleutelen · 19. januari 2020
Na onze eerste jaren met BTC-Volvo is de kogel door de kerk. Of beter gezegd; de slijptol door de wand. BTC heeft de ruimte nu uitgebreid voor nog meer Volvo plezier en is sinds 01-01-2020 de trotse bewoner van 2 x zoveel vierkante meters. Iedereen die afgelopen jaren op bezoek is geweest heeft het langzamerhand zien dicht groeien en ja het werd hoog tijd. Om alles op voorraad te kunnen houden en meer auto's tegelijkertijd op te kunnen bouwen hadden we deze extra ruimte zeker nodig.

Therapeutisch sleutelen · 08. mei 2018
Je kent ze wel, grijze postduiven. Meestal een aanduiding voor trage 65 plussers met grijs haar in een saaie grijze auto die gedurende 3 kwartier op de linkerbaan met 97 km / uur een vrachtwagen inhalen. Althans zo is het me uitgelegd. Maar wat te denken van deze verrassing?

Therapeutisch sleutelen · 25. april 2018
Je weet het eigenlijk al een tijdje: je hebt het te druk. Natuurlijk ben je trots op je baan, je gezin, je huis, je sociale leven en je hebt het allemaal best wel voor elkaar. Maar ja, het is wel druk. Te druk misschien wel.

Therapeutisch sleutelen · 19. maart 2018
Wat is dat toch met die snelle motoren? Nu in het voorjaar het zonnetje er weer door komt klinkt er een heel ander geluid op de zaterdag erbij! Race motoren, oude ploffertjes, toermachines, wat een prachtig spul allemaal!