Algemene berichten

vragen per mail onbeantwoord?
Algemene berichten · 27. december 2021
Te veel mails komen er binnen bij BTC. We schamen ons diep als je (nog) geen antwoord hebt gekregen. De keerzijde van veel bekendheid krijgen is aandacht via o.a. de mail. Het is niet te doen om iedereen te woord te staan en dat doet enerzijds zeer en anderzijds is het noodzakelijk om de zeer gewaardeerde aandacht (en prachtige lovende woorden) te beantwoorden. Wat te doen? Iemand aannemen op administratie en de prijzen omhoog gooien? Of meer terug mailen en minder sleutelen?

Inspecties en diagnoses stellen
Algemene berichten · 01. september 2021
Om een goed beeld te krijgen van je 850 of als je een geluidje, hikje, kraakje, trillinkje, rammeltje of wat dan ook niet opgelost krijgt is het tijd voor een inspectie of diagnose. We doen beiden op donderdagen op 2 momenten, 13:00 en 15:00 Om een beeld te krijgen van wat je kunt verwachten en hoe je daar een afspraak voor kunt maken is deze blog.

Ingenieur autotechniek
Algemene berichten · 31. juli 2021
Na 4 jaar studeren en BTC-Volvo in de lucht houden is het dan zover. Jr mag zich ingenieur noemen in de autotechniek met als specialisatie Vehicle Electronics & Control (VEC) De opleiding Automotive Engineering aan de HAN (University of Applied Sciences) was in ieder geval onder de indruk van zijn prestaties want hij heeft meteen een baan gekregen als docent aan de HAN. Uiteraard in deeltijd want BTC heeft de grootste liefde. Wat de gevolgen zijn voor BTC? Lees maar verder.