Nordschleife Volvo feestje

Nordschleife Volvo feestje · 08. september 2019
In 2019 met 19 prachtige Volvo's een weekendje weg naar de ring! Was het vorig jaar nog een rij van 12 nu is de ring verder dan ooit gevuld geweest met T-5R-en en nog meer moois van BTC-Volvo uit Hedel. Dat moet je toch een keer meemaken als deelnemer en wie weet kom je er volgend jaar ook eens bij.

Nordschleife Volvo feestje · 28. april 2019
Voor het 2e jaar gaan we met BTC Volvo naar de Nurburgring. Dit jaar op 7 en 8 september. Net als vorig jaar vertrekken we op zaterdag morgen vanuit Hedel naar de ring. De eerste 24 deelnemers hebben zich al opgegeven. Dat zijn er meer dan vorig jaar en wie weet sluiten er nog meer liefhebbers aan. In eerste instantie gaat het natuurlijk om de Volvo 850 T-5R rijders maar je weet hoe dat gaat..... rode R, Laser Blue V70, C70 ze zitten er al bij. Wie de rij wil aanvullen is welkom lees hier hoe

Nordschleife Volvo feestje · 26. augustus 2018
20 mannen en vrouwen met 13 mooie volvo's in een colonne over de ring. Met dank aan Theo en Mirjam die dat gedeelte met pure passie hebben verzorgd. De toertocht, overnachting, en rondje ring met BTC Volvo gaat zeker nog een keer herhaald worden. Wat een feest!

Nordschleife Volvo feestje · 28. juni 2018
Wie nog niet eerder op de ring is geweest zal met net zoveel plezier en verbazing genieten van al die activiteit op en rond de ring. Natuurlijk, op de ring moet je racen maar dat is niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid. Onervaren en redelijk voorzichtig begrijp je snel genoeg dat er wel wat uurtjes ervaring opgedaan moeten worden voordat je plankgas gaat.

Nordschleife Volvo feestje · 17. maart 2018
Een dik gekietelde T-5R op bezoek bij BTC-volvo in Hedel. Ga je een keer mee naar de ring? Geef je op via de mail en we houden je op de hoogte over...