· 

Racen met Theo "de man uit Gemert"

Heel wat bezoekers kwamen er door de dag heen om even mee te kunnen rijden in een dikke T-5R. De meesten kenden "de man uit Gemert" via zijn YouTube filmpjes. Theo (zo heet hij) heeft het hele jaar door zijn auto bij de Nurburgring staan en is er bijna elk weekend op de baan te vinden. Maar dit weekend stond hij bij BTC V3olvo in Hedel om de liefhebbers te testen op hun vermogen de billetjes bij elkaar te houden.

 

Als er iemand is die veel liefde tijd en geld in zijn auto heeft gestoken is het Theo het wel. Maar een kniesoor die daar op let. Het gaat toch om de hobby, de liefde, de auto, het plezier, de vooruitgang, het delen van wat je hebt aan kennis, kunde en de passie. Het verbeteren, versnellen, herstellen en weer doorgaan trekt de aandacht van veel liefhebbers. Niet dat iedereen dit met zijn eigen auto wil gaan doen maar het zet wel weer aan tot het aanpakken van dat klusje op je eigen auto. Wat een enthousiasme!

 

Deze zomer gaan we een weekendje met zoveel mogelijk Volvo's uit de 850 en V70 classic serie naar het circuit om (mee) te racen. Dat idee ontstond spontaan te midden van deze mini meeting bij BTC Volvo.

Afsluitend een BBQ en een hotel worden geregeld voor wie zich op tijd bij ons aanmeld.

Dus euh........aanmelden via onze mail als jij ook mee wilt.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Peter Middelburg (maandag, 02 april 2018 13:11)

    Super gozer die Theo..., als Nordschleifefan Theo en zijn vrouw Mirjam jaren geleden leren kennen als zeer lieve gepassioneerde mensen met ‘ Benzin in Blut’ en we zijn daarom ook al jarenlang vrienden, als BMWfan houd ik mij even op de vlakte, maar vooruit wil zijn getunde Volvo T5R zeker..., tjonge jonge wat een geweld komt er uit dat 5 cilinder orgel met dwang beademing... en dat het allemaal op de baan komt... heel bijzonder.. ik wens je vele veilige race kilometers en veel plezier van de Volvo Theo, en tot weerziens op de Nürburgring... ��