· 

Het plankje.....

Hoe kun je kenbaar maken dat je een BTC rijder bent zonder dat je auto beplakt is?

Best een goede vraag...... en uit de meeting in januari 2019 kwam het idee van het plankje.

 

Door de brainstorm sessie slaan Sr en Jr de plank niet mis met hun plannen en investeringen voor het nieuwe jaar. Dat was de gedachte achter de eerste plankjes op die dag. Daar zijn de deelnemers beloond met een houten plankje waarop ze hun wens of aanbeveling of groet of wat er maar aan hun creativiteit ontspruit op kwijt kunnen.

 

Deze plankjes zullen we met trots ophangen in de werkplaats alwaar bezoekers iets mee kunnen krijgen van de sfeer die er heerst onder de BTC rijders en waar jij ook deel van kunt zijn.

Velen zeggen dat je bij BTC in eerste instantie een prachtige auto koopt maar alles wat je er daarna bij krijgt is werkelijk onbetaalbaar.

Dat zijn de dingen waar wij het voor doen. Geen grotere beloning voor ons dan een grote smile en gedeelde passie op het gezicht van een BTC rijder.

 

De eerste plankjes zijn nog in de gauwigheid met een stift beschreven. Maar het worden met hand bewerkte plankjes die je bij gelegenheid op je dashboard kunt leggen.

Via Petra en Rien van www.houtcompany.nl gaat dat helemaal goed komen.

En grappig genoeg kwam de eerste foto al een dag later bij ons binnen vanaf de MECC in Maastricht.

 

Dus mocht je ergens op een meeting zijn en langs de bolides lopen en kom je ineens een plankje op het dashboard tegen? Dan weet je vanaf nu dat de eigenaar een BTC rijder is.

 

Wie weet of het nog eens een hype gaat worden waardoor je op de snelweg toegezwaaid gaat worden met een plankje. Alhoewel, we hebben liever dat de rijders elkaar al kennen doordat ze regelmatig langs komen of deelnemen aan de workshops, toerritten, fotosessie et cetera.

Voor je het weet schrikt iemand ervan en gaan ze er plank gas vandoor.

Dat is dan ook een soort plankje maar toch anders.

 

Zolang je nog geen plankje hebt.....

Veel veilige kilometers toegewenst in 2019

 

 Update 25 mei 2019: De eerste serie plankjes zijn gemaakt en ontvangen door de BTC rijders!

www.houtcompany.nl BEDANKT VOOR HET PRACHTIGE HANDWERK