· 

Samen verder in 2019

Onze passie is onze drijfveer en het succes van BTC Volvo is ons eigenlijk gewoon overkomen.

 

Een belangrijke reden daarvoor zijn al die liefhebbers van vooral de Volvo 850 T-5R die de weg naar Hedel in de afgelopen paar jaar hebben gevonden. Maar ook de R en XC en C rijders hebben hun bijdrage aan het succes geleverd.

 

Daar doen we het allemaal voor maar door hen allen kunnen wij het ook doen. Tijd voor overleg en een brainstorm sessie om samen te bepalen waar we heen gaan, hoe groot we willen groeien zonder dat wij, Sr en Jr, de passie, de aandacht, de liefde en de toewijding verliezen. Maar ook om de valkuilen en tekortkomingen van afgelopen paar jaar te benoemen.

 

De hobby is namelijk echt uit de hand gelopen maar het moet voor ons wel zo blijven voelen en door de liefhebbers zo worden ervaren. We willen echt geen handelaar of garagebedrijf worden maar passievol gedreven met liefhebbers onderweg blijven rijden richting de volgende 25 jaar T-5R.

 

Onder de leiding van dagvoorzitter Anton Bolwerk, die zelf ook een BTC rijder is, ontvingen we prachtige feedback, scherpe aanwijzingen en hulp vanuit deze groep BTC rijders.

Met die resultaten kunnen we nóg meer liefhebbers nóg meer plezier, kennis en kunde omtrent hun geliefde bolides aanbieden in 2019 en verder.

 

En ja, er komen workshops met Sebastiaan Schutten over software optimalisaties, de mogelijkheden en ook de do's en don'ts er van.

Het weekendje Nürburgring staat weer hoog aangeschreven, de uitbreiding van de hal met sleutelplekken voor BTC rijders, een workshop met Oudejans motorenrevisie waar je de binnenzijde van je 5 cilinder beter gaat leren kennen, en wat er nog meer gaat gebeuren horen we in de komende maanden.

 

Nu kijken we terug op alwéér een inspirerende dag, wij zitten nog ff lekker na te genieten.......

Dank jullie wel BTC rijders!

 

De fotoshoot komt nog een keer opnieuw als het niet regent ;-)